lauantai 28. joulukuuta 2013

~Pienen pieniä kuulumisia~

Pentueen emä ja uuden putken testailua © Jusu M.
Pennut ovat olleet ihanampia kuin muistin! Viime pentueessa oli vain yksi söpöläinen, Lovely Lion End Of Storm. Siitä on niin pitkä aika, että lässytän pennuille jatkuvasti! Onneksi siskolle syntyy ensi vuoden alussa lisää ihanuuksia, rotuna saksanpaimenkoira! Onneksi niitä pääsee kuvailemaan.
On meilläkin joskus saksalaispentue syntynyt, parisen vuotta sitten.
 
© Jusu M. Kuvassa Emppu ja Beltsu JH- koulutuksessa
Ensi viikko on täynnä tekemistä! Onhan silloin uusivuosi. Veljen tytöt Emppu&Emma saapuvat meille keskiviikkona, ja viipyvät maanantaihin, jolloin on Luvian match showt. Emppu kisaa Fixulla, eli yritän saada tytön laitettua myös junior handleriin, sillä täyttäähän hän jo ensi vuonna kymmenen, ja kisaa Turun KV näyttelyssä molempina päivinä. Emma kilpailee Maisan kanssa pienissä aikuisissa sekä lapsi&koirassa. Kirjoittelemme kuulumisiamme ja tekemisiämme luultavasti tännekin. Niin, ja Anni kilpailee ehkä Minillä junior handlerissä sekä veteraaneissa. Anni handlaa ehkä myös kaksi novascotiannoutajaa, täytyy saada serkut ylipuhuttua ;) Koirat olisivat siis Roisto ja May. Entä minä? Handlaan auspait Missin ja Miisan isoissa pennuissa, ja ainakin mukaan otan Näpsän, se että tuleeko puudeli kehään asti, on aivan toinen juttu. Junior handlerissa kisaan ehkä mopsi PiuPiulla tai tolleri Roistolla, en ole erityisesti (yllätys, yllätys) vielä miettinyt asiaa. Jos ei muuta koiraa ole, niin jonkun oman otan sitten. Kokeilen myös tanskandoggi Iitaa, ja luultavasti myös tollereita Mayta ja Roistoa, ainakin aion kysyä!
Kuvassa Emma&Depla kesällä
Emilian ja Emman kanssa lähdemme myös hieman ratsastelemaan. Ovat käyneet kuulemani mukaan hieman tunneillakin. Excellent!

Muuten, Turku KV lähenee uhkaavasti. Etsinnöissä olisi Emilialle koira 19.1. Sunnuntaille siis. Kokemusta bolognesesta belgianpaimenkoira groenendaeliin, mutta etsinnöissä olisi keskikokoista pienempää koiraa, joka olisi hyvin motivoitunut äänestä tai nameista. Jonkinlainen/hyvä kehäkäytös olisi myös toivottavaa, ja koiran tulisi lähteä vieraan matkaan suht helposti. Emppu käsittelee koiria hienosti, sillä kotona on omiakin koiria, mutta niillä hän ei voi kisata. Yhteydenotot tähän, tai sähköpostiini: gloria@hotmail.fi. Toivottavaa kuitenkin olisi, että laittaisitte kommentilla tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti