maanantai 6. tammikuuta 2014

~Juokse villi lapsi~

Tänään kävin mätsäröimässä Luvialla, UPK:n mätsäreissä:
Daloro Gardens Qubella "Maisa" SIN1
Hazelmoor Amazing Missy "Missi" SIN-,
Vivat Sanraiz Flaming Get "Nadira" JH2
 
 
© Vilma Tanskanen, KIITOS


© Anni Ouramo, KIITOS


© Anni Ouramo
 
Nadira:
Nadin kanssa olemme harjoitellut yhdessä Porin mätsäreissä hieman, mutta sieltä ei jäänyt juuri mitään mieleen. Tänään Nadira tuntui todella iloiselta, ja meillä olikin hauskaa kehässä. Vaikka Nadiran mielestä seisominen oli välillä tosi tylsää. Olen itseeni tyytyväinen, osallistujia oli monta! Voitto meni oikeaan paikkaan, Netta Elomaalle. Onnea!
Maisa:
Maisan mielessä pyöri vain äitiäitiäiti. Eli seisottaminen ei tuntunut onnistuvan. Liikkeissä paimen innostui välillä, mutta muuten koko tapahtuma oli aika pyllystä koiruuden mielestä: Maisa ei keskittynyt itseeni tippaakaan, ei leluun, ei nameihin. Ensi kerralla otan hyvää nakkia mukaan. Tänään ei onnistunut myöskään hampaiden näyttö. No, huonoja päiviä on kaikilla, eikä suorituksesta huolimatta tulos ollut huono!
Missi:Myönnän, otin koiruuden myöhään autosta ulos kun sinisten kehä alkoi. Missi ei voinut sietää takana tulevaa koiraa, tuomarin kanssa sujui kuitenkin hyvin, yllättävän hyvin. Yksilöarvostelussa seisotus oli pientä häsläämistä, kun Missi keskittyi takana olevaan koiraan ja kehän laitalaisiin. Ensi kerralla paremmin, eikö?

Koko match show oli itselleni positiivinen kokemus. Opin paljon, ja sain startattua vuoden kilpailut hyvin. Okei, tehdäänpäs hieman ajassa taaksepäin pomppailua...
Eilen käytiin Mantan kanssa hyllyttelemässä Noormarkussa kolme rataa, kaikki agilityratoja. Mutta Manta oli kisoissa todella hyvin kuulolla, jopa keskittyi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti