lauantai 15. helmikuuta 2014

~Kerran tai sittenkin tuplana~

Seinäjoki Agilitykilpailut 15.2.2014. LAGU
Glenhouse's Toccata "Manta"
A- agilityrata LUVA sija 3.
B- agilityrata LUVA sija 3.
C- hyppyrata 10 sija 5.
Oli yksi niistä päivistä, jolloin itkin ja nauroin! Kun totesin että kyllä, yksi nolla ja Manta on kakkosissa, en osannut ajatellakaan enää selkeästi! Oli mahtavaa! Manta toimi loistavasti, vaikka sählättiin, se ei kostautunut. Ja totta kai, äiti oli onnellinen kun sai kaksi Hurtan remmiä. 
A- agilityrata:
Rata oli tosi kiva. Mantan kanssa tultiin tosi paljon sähläten, ja näin jälkeenpäin ihmettelen että millä ihmeellä sieltä se nolla tuli. Kaksi kertaa sählättiin, joidenka takia luulin, että meillä oli 10vp. Ensimmäisen kerran keinulla, kun en ollut sata prosenttisen varma, oliko lentokeinu. Toisen kerran kepeillä, luulin että meni ekan välin ohi. Mutta ei!! Vein radan jälkeen Mantaa lenkille, ja sitten autoon. TUlin sisälle takaisin varmistamaan, että noh, tuliko edes hyvä aika. Mutta siellä luki selvästi se upea sana: LUVA.
B- agilityrata:
Manta keskittyi huomattavasti paremmin. Alku sujui jokseenkin hyvin, jos ei lasketa mun huonoa lähetystä putkeen (Manta oli menossa putkelle päin, mutta kääntyi jotain neljä metriä ennen, kun en käskyttänyt käytännössä lainkaan, vaan ainoastaan lähetin kauas) mutta Manta vain kiepsahti ympäri ja rata jatkui. Jostain kumman syystä karjaisin sille odota keinulla. Keinun jälkeen huomasin että oli enää viisi estettä jäljellä. Neljä. Kolme. Kaksi. Viimeinen hyppy. Pysy nyt rima ylhäällä... 
C- hyppyrata:
Sähläysrata. Ei kuitenkaan hylsyä tullut, vaikka omasta mielestä agiratoihin verrattuna vaikea. Manta oli tosi kiva, mutta tiputti yhden riman (koska sähläsin itse tosi pahasti) ja sitten kepeillä eka väli jäi hukkaan. Loppurata sujui sitten hyvin, ja en voi olla enempää kuin tyytyväinen!
Kolmea tulosta lähdettiin hakemaan, ja kaksi LUVAa tuli! Ne hyvät tulokset olisi riittäneet mulle, mutta ei, Manta tekee nollan... ja vielä toisen! Sekä sen yhden tuloksenkin.
Minun ehkä suurimpia toiveita oli ollut että saisin Mantan kakkosiin ennen pentuetta. Tällä hetkellä juttu näyttää niin hyvältä! 
Fixunkin kanssa tehtiin verryttelyesteillä pieni rata, eikä ainakaan häiriintynyt mistään. Hyppäsi 55senttiäkin. Sen kanssa on niin mukava mennä joka paikkaan, kun ei ole mitäään kiireeettääää.
Huomenna Merikarvialle tokoilemaan, ensi lauantaina hyppytreeneihin Mantan ja Missin kanssa (pentutreffit) ja sunnuntaina Merikarvialle mätsäröimään Näpsän kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti