tiistai 22. heinäkuuta 2014

~WDS hehkuttelua~

Listataanpas tähän kaikki koirat mitä esittelen MV:ssä:

Perjantai:
Hovawartnarttu Lara
Junior handlerissä koirana mopsinarttu PiuPiu
PiuPiu

Lauantai:
harmaa norjanhirvikoiranartut Sani ja Nelli sekä ehkä myös Maija
Mittelspitznarttu Hani
Junior handlerissä barbetnarttu Thara

Sani
Sunnuntai:
bologneseuros Bosse
kennel Hongotar mopsit, auttelemassa luultavasti
kennel Secret Moonshine valkoiset paimenkoirat, ehkä auttelemassa
Junior handlerissä mudi Didi

kennel Hongotar - aina kun näen tämän kuvan, mua alkaa hymyilyttää... ;)
Mopseja on ilmoitettuna vain se 180 kappaletta, joista narttuja on 94, uroksia 80 sekä pentuja 6. Tuomarina mopsi uroksilla toimii Revaz Khomasuridze naapurimaastamme Venäjältä. Nartut, pariluookat, kasvattajat ja ROP:in tuomaroi Renée Sporre-Willes, myöskin naapurimaastamme, mutta Ruotsista.

Sani ROP RYP1 BIS1

Harmaita on ilmoitettuna ihan hyvä määrä, 36kpl joista uroksia on 16 sekä narttuja 20. Tuomarina Jari Fors Suomesta. Hän on suomenajokoirakasvattaja ja arvostelee kaikki rodut ryhmästä 6 sekä suurimman osan myös ryhmästä 5.

Bologneset tuomaroi Adriana Griffa, Italiasta. Hän on arvostellut 20 eri maassa, kolmessa eri maailmanvoittajassa  ja arvostelee kaikki rodut ryhmistä 1, 9 sekä 10 ja kaikki Italialaiset rodut. Hän kasvattaa newfoulandeja, kasvattanut myös harmaita villakoiria sekä nykyisin myös volpino italianoja.Tuomariksi hän valmistui vuonna 1991.


Australianpaimenkoiria oli ilmoitettu 145 kappaletta, joista neitokaisia on 65, herrasmiehiä 73 sekä pentuja 7. Hassua että uroksia on noin paljon! 8kpl enemmän kuin narttuja! Toivottavasti suomalaiset aussielapset pärjäisivät hyvin tuomareilla joita ovat siis: pennut ja junioriluokat tuomaroi Jose Luis Payro Meksikosta sekä muut luokat arvostelee Ron Menaker USA:sta.



Ja nyt alkaa panikointi asuvalinnoista. Kiitos ja näkemiin.
PS. Tein meille treenilukkarin, jos suoritan sen päivittäin niin saan a) taitavia koiria b) palkita itseni WDS:ssä ;)

1 kommentti: