maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen vuosimallia 2016

 Heippa taas! Blogin ulkoasu onkin muuttunut, ehkä vähän tylsemmäksi, ehkä vähän yksinkertaisemmaksi.

 Mulla on ollut aivan mahtava pääsiäinen. Loma alkoi jo torstaina, jolloin lähinnä laiskottelin ja lenkkeilin. Elämää viihdyttämään saapuivat mun veljentytöt Emppu ja Emma, jotka ovat olleet mun ensimmäisiä hovikuvaajia ja joiden kuvia olette tässäkin blogissa saaneet ihastella (esim. konfirmaatiokuvat).
 Perjantaina vietettiin mun luona syntymäpäiväkarkeloita perheporukalla, toisin sanoen sosiaalistettiin Räksyä. Räksy otti vieraat hyvin vastaan pienen alkujärkytyksen jälkeen, lasten huutaminen oli sitten toinen juttu. Mutta makkara teki tehtävänsä :D
 Myönnettäköön että mulla on hieman orpo olo, kun Fixu on Maaritilla pentuineen, Manta mammailee ja Missi on äitin treenattavana. On ainakin tullut ajettua Iskua ja Ämmää eteenpäin agilityn saralla. Pikkukastikkeet sekoaa täysin kun huomaavat auton kaartavan hallin pihaan. Nyt kun on ollut vain Näpsä johon keskittyä, on tullut ohjattua kaikenlaisia koiria: harmaa norjanhirvikoirasta shelttiin. Niin maksi-, kuin minishelttiä. Helmikuussa epistelin myös siskon veteraanibichonin Pipsan kanssa aika naurettavia tuloksia; rouva 10- vuotiaalla oli vain niin kovin hauskaa.
 Ne jotka seuraa teamia instagramissa (@team.lovelylion) tietävätkin tarkalleen Mantan pentujen kuulumisia. Niille kuuluu edelleen hyvää. Ja ne instagram- aktiiviset tietävät siis myös Sutun.
 "Koirattomana" olo on patistanut mua vähän kirjojen pariin ja niinkuin ylempänä mainitsin niin myös tekemään karvanakkienkin kanssa jotain enemmän koiramaista kuin sohvalla makaamista. Isku ja Ämmä on ihan mahtava kaksikko, enkä oikeasti ikinä lakkaa vertaamasta niitä toisiinsa tai vanhempiinsa. Näpsän kanssa treenit on mennyt niin ja näin, noin viikko takaperin treenit meni ihan mukkelismakkelis kun oli niin kovin hauskaa (ainakin ohjaajalla, ehkä hiukan koirallakin) ja äitin ilme oli sanoinkuvaamaton kun se löysi meidät hallista: itse konttailin, kierin ja ryömin pitkin tekonurmea ja Näpsä tappoi milloin palloa, milloin sukkaa. Kyllä me jotain viskileikkaustakin yritettiin, melko hyvällä menestyksellä.
 Keskiviikkona kuitenkin rakas perheenjäsen jätti tämän maailman: Lovely Lion Rose "Jaakko" piti steriloida (Jaakko=narttu) ja munasarjoista löydettiin kasvain. Eläinlääkärin mukaan se olisi saattanut elää viikon, kuukauden tai vuosiakin ilman mitään ongelmia, mutta kasvainta ei saataisi poistettua. Itse olin tuolloin kyläilemässä ja järkytys oli suuri kun tämän kuulin. Samasta syystä oli lopetettu myös Jaakon emä Dumba, 26.2.2014. Jaakko lopetettiin 23.3.2016.
 Eilen tehtiin jotain järkevää, nimittäin juostiin Reetta Pirttikosken valmennuksessa Näpsän kanssa. Aika rakettinakki se on. Kuitenkin ne kontaktit... Kevään treenilistaan kuuluu yhä enemmän esteiden itsenäisempää suorittamista, mm. ne kontaktit. Lohduttavaa kuitenkin tietää että kyllä niitä oikein on tehty, mutta nyt vaan täytyy olla tiukkana, ettei läpijuoksuja sallita. Tänään jatkuu sama rata, jos nyt päästäisiin kaikki 39 estettä? Toivoa sopii! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti