torstai 17. huhtikuuta 2014

~Match Show Lavia 6.4.~

Griland's Playful Girl "Zigi" SIN1
JH3/7 med kultainennoutajauros "Uuno"

©Hanna-Maria K. Häntä vähän huonosti, hihna vielä ylhäällä (en luottanut koiraan niin hirveästi, niin pidin tuossa ylhäällä, oli turvallisempi olo) + takakoivet 5cm liian edessä


Heräsin noin yhdeksän aikoihin siskoni Katin luota. Erityisiä valmisteluita ei ollut, sillä mukanani oli ollut vain kameralaukku kameroineen, puhelin ja takki. Siinä sitten säädettiin lämpövarustuksen kanssa. Kahdentoista aikaan Tintti otti minut kyytiin Vihteljärveltä.

Kumpikaan ei tarkkaan tiennyt mätsäripaikkaa, itse tiesin vain osoitteen. Tie löytyi kuitenkin nopeasti, ja koko mätsäripaikkakin. Näytti olevan jonkin verran väkeäkin.

Sitten kokeilin Hectoria... Tuli aluksi mukaan, mutta sitten... Mamii!!! joten, Tintti vie sen kehään... Zigi sen sijaan oli aluksi hieman ongelmallinen, mutta tuli sitten hyvin mukaan lopuksi.

Sitten etsimään junnukoiraa. Kokeilin heti ensimmäistä, kultaistanoutajaa joka näytti tosi kivalta. Saan sen junnuihin!!! Tulos olikin JH3/7! Mainittakoon myös, että kasvattimme Lovely Lion Kiss Me sekä Tiia Kerola sijoittuivat JH4! Onnea!

Lovely Lion Kiss Me "Bona" - Pientä kokeilua kehän laidalla. © Rosa Korander, kiitos taas!


 Kehässä tulos SIN-, parinamme oli kaunis valkoinen afgaani. Tuomarin kommenttina olikin että molemmat näyttäviä, eikä päätös ollut helppo.
©Hanna-Maria Karvinen
Lopputulos olikin SIN1, aivan mahtava fiilis!! BIS- kehässä ei kuitenkaan päästy enää sijoille.

© Rosa Korander

© Rosa Korander
Kiitos seurasta&kuvista&kyydistä Hanna-Maria, Tintti & Rosa <3 Ihan huippu päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti