lauantai 19. huhtikuuta 2014

~Pääsiäisloma osa 2/5~

LUVA sekä sija 2./28!!!

Agilitykisat Liedossa!
Manta tuloksin:
HYL
HYL
LUVA --> SERT --> KAKKOSIIN !!!!
10vp kakkosista
Ihan huippua! Myös minun ryhmässä noin vuosi sitten ollut Justiina ja Nala, saivat LUVAn ja ovat yhtä nollaa vaille kakkosissa! Kirsi ja Perla saivat ensimmäisen nollan kakkosista, jippii!



Aamu alkoi siis todella aikaisin, herätys klo 5:30... Lähdimme Kirsin kyydillä Justiinan kanssa kohti Lietoa, väliltä otettiin vielä Justiinan sisko Josefiina kyytiin Nalan kanssa. Justiina siis kisaa jackrusselinterrieri Nalan kanssa, Josefiina tuli vähän fiilistelemään ja kuvaamaan.

Ensimmäinen rataantutustuminen... Voi jippii, ihana rata!!! Olin satavarma, että nyt se nolla tulee... Eipä tullut, Manta oli radalla tahmea, mutta edistymistä havaittu: Koira jäi lähtöön paikalleen! Eli tuloksena HYL, rata B.

Toisella radalla Manta oli taas tahmea, vaikkakin jäi edelleen paikalleen odottamaan lähdössä. Se hyppäsi myös erittäin röyhkeästi kontaktit, vaikka karjaisin sille ne (olen yrittänyt opettaa pelkällä "puomi" sanalla, että kontaktit suoritetaan niin alusta, kuin lopusta, ilman sen kummempia. Ei aina onnistu, joten varmistelua välillä...) Eli ärsyttävää, ja soitto äitille. Äiti neuvoi odottelemaan Mantan häkin luona. No sitten seuraavalle rataantutustumiselle ja sieltä tullessani sanoin Josefiinalle ja Justiinalle että hohhoijaa, ei tule ainakaan täältä nollaa... Miten kävi? NOLLA!!! Ensireaktio kun koira oli hypännyt viimeisen esteen: Itkin, kiljuin (ainakin uskon niin) ja halattiin Mantaa. Justiinakin sanoi että hyvä ettei hän alkanut poraamaan, että miten sitten kun oma koira nousee kakkosiin. Tässähän kohtaa mulla ei ollut mitään varmuutta, oliko se edes ajallisesti se luva... Pian tulokset tuli, ja kyllä, se oli LUVA ja SERT!
Pikku hiljaa aika kului ja oli Maksi , C- radan tutustuminen. Se oli siis hyppyrata. Se tuntui hyvältä, mutta odotukset ei olleet kovin korkealla koiralla, joka oli ollut 7h kilpailupaikalla. No, yllätyksekseni 10vp!!













Kiitos kaikille mukana olleille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti