maanantai 1. joulukuuta 2014

~Talvi tuli mutta lumi suli~


Blogissa on ollut ihan liian hiljaista ihan liian pitkään. Mietteitä on tullut paljon. Ehkä muutama fakta selvittelee niille, joille en ole koko ajan höpöttämässä:

Jos joltakin on erehtynyt menemään ohi, niin Sannihan on ollut kutakuinkin kesästä näihin päiviin siskollani, Katilla. Kati oli raskaana joten sekään ei hurmurin kanssa ole juuri pystynyt mitään tekemään - jotakin kyllä. No, nyt Sanni tuli kotiin ja sain sen jopa ihan itse lastattua kahden siskoni ja äitini yritysten jälkeen - tuo aasi nimittäin ei siedä narun kiristämistä minkä olen saanut kokea nahoissani pariinkin otteeseen.


Marraskuusta tippui ikään kuin yksi viikko vallan pois - tehtiin reissu Egyptiin perheen kanssa.



Nyt hevoset on kuitenkin taas kotona. Kaikki kolme. Hassulta tuntuu kun Glennyn takatallikin on taas käytössä. Tänä sunnuntaina olisi tallin totaaliraivaus ja siivous myös verstaassa - se paikka jossa meillä satulat, suitset, loimet sun muut säilytetään.



Manta tiputti loman aikana turkin. Näpsä aloitti juoksut (mikä tarkoittaa pakollista treenitaukoa, juuri kun Katjan koulutuksessa vasta päästiin vauhtiin) ja viimeiset viikot oon vetänyt näyttelykurssia kaksi tuntia putkeen. On portugalinvesikoiraa, cavalieria, gööttiä, shelttiä, russelia, papillonia, flättiä, eurasieria ja vaikka mitä.



Bolognesepäivä oli ja koulutin siellä tokoa, agilityä ja näyttelyitä ja höpötin hiukan motivoimisesta. Mukana oli ainakin 17- henkeä. Pääsin myös perehtymään bolognesien sukuihin, ja kiitos Annalle koska saimme Bossen, Beltsun sekä Zumban sukutaulut joista saamme myös Ämmän (Zumban ja Bossen pentu) sekä Tuksun (Zumban täyssisko) sukutaulut. Hupsun sukutaulu on vain toispuoleinen. Suku on niin mielenkiintoinen että ihan täytyy varmaan ottaa italiankielenkirja käteen ja ryhtyä sitä lueskelemaan.



Ja blogi taitaa uudistua joka suunnasta. Ulkoasu, koirien ja ponien sivuilla olevat tiedot, ja kaikkea. Ihan kaikkea. Uudistuksen olisi tarkoitus tapahtua vuoden vaihteeseen mennessä. Apua, sellainenkin on tulossa! Lisäksi olen vakavasti harkinnut mm. omaa kuvasivustoa blogille (esim. imgur mutta muitakin saa ehdottaa) sekä omaa facebook- sivua.




Viimeinen kuva on överimuokkaus, automaattiasetuksilla nopeasti napsaistu mukajouluaiheinen kuva. Ja oi kyllä, kittiputkellakin. Kuvassa viimeisimmästä pentueesta vielä vapaana oleva tyttö, Lovely Lion Like Other Love yhdistelmästä res FI CH Lovely Lion Zora x Vittorio Di Chiesanova. Yhteydenotot:
Arja Mahlamäki
puh.num. 0505928640
sposti: lovelylionarja@gmail.com

Pentu etsii näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Eläinlääkärin tarkistama ja sirutettu luovutusikäinen pikku kastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti