tiistai 3. tammikuuta 2017

Pitkästä aikaa

Mun syvimmät pahoittelut parin kuukauden kirjoitustauosta! On tapahtunut ihan hirveästi, on ollut koeviikko, treenejä, valmennuksia, kisoja ja sukulointia. Tähän nyt tiivistän lähinnä kisa- ja valmennuskuulumiset!



Ensinnäkin, Näpsän kuvaustulokset tuli koiranettiin ja ne olivat Näpsän terveyden kannalta erittäin yksiselitteisiä: terve on, luusto on tulosten mukaan priimaa. Nyt voi paljon paremmalla omallatunnolla harrastaa ja kisata. Pari viikkoa myöhemmin myös polvet ja silmät tutkittiin terveiksi.


Sitten Seinäjoen kansainväliseen.
australianpaimenkoirat
Lovely Lion Sopivasti Sotkettu "Suttu" PEK1
Lovely Lion Sopivasti Yllytyshullu "Sisu" PEK2 KP
Lovely Lion Sopivasti Virtaviivainen "Topi" PEK1 ROP-pentu!
"Teppo" ERI1 SA VAK2 PU2 VARACA
cockerspanieli Tripplet Fantasia "Kiia" ERI2

Sunnuntaina kasvattimme Luna ja Lumi ottivat sitten vähän toisenlaisia tuloksia. Esitin Lunan tuloksella EH ja Katia esitti Lumin tuloksella HYL (liian vaalea kirsu). Junior handlerissa kilpailin jälleen Mantan kanssa, ilman sijoitusta.


Pari viikkoa myöhemmin vuorossa oli Jyväskylän kansainvälinen, jossa esitin jämtlanninpystykorva Tatun tuloksella ERI1 SA PU3 VA-SERT. Junior handlerissä kilpailin ihastuttavan yorkshirenterrieri Furyn kanssa ja pääsimme jatkoon.



Jyväskylän jälkeen sunnuntaina 13.11 kiiruhdimme sitten jo Seinäjoelle agilitykilpailuihin. Näpsälle kaksi hylättyä rataa ja myös yksi nolla! Nyt tarvitaan enää yksi agilitynolla, niin meillä olisi SM- nollat kasassa. Saatiin myös ihan mahtavia uutisia Jyväskylästä: Luna oli ollut VSP ja Lumi PN2. Myös pennut olivat pärjänneet ollen ROP- ja VSP- pennut.


Sunnuntaina 20. päivä lähdimme täydellä innolla kilpailemaan Lietoon neljä rataa, kotiintuomisina neljä hylättyä rataa. Seuraavana viikonloppuna lähdettiin vielä Jyväskylään kisoihin, saldona nolla sijalla kolme, hylätty ja 15vp. Olo vähän kohentui edellisen viikonlopun kehnon menestyksen jälkeen.



3.-4.12 Hytisimme viikonlopun Riitta Kivimäen tokokoulutuksessa. Sutun kanssa tehtiin paljon pentujuttuja, mainintaa tuli mm. Treenin aloittamisesta, pidon opettamisesta, seuruusta, luopumisesta ja sen sellaisesta.


Itsenäisyyspäivänä kilpailimme Tampereella Näpsän kanssa ja teimme triplanollan, sijoittuen kahdesti kolmanneksi. Lauantaina oli taas vuorossa kauan odotettu messari, josta ei ihmeellisempiä tuloksia herunut. Sunnuntaina lähdettiin Janakkalaan, josta irtosi neljä kertaa nolla ja yksi kolmassija. Seitsemään nollaan yhden viikon aikana oli hyvä päättää tämän vuoden kisat ja rientää ansaitulle lomalle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti