perjantai 14. lokakuuta 2016

Hämeenlinnan pentunäyttely 2016

Lovely Lion Sopivasti Yllytyshullu "Sisu" PEK1 KP PU1 ROP RYP3!!!
Lovely Lion Sopivasti Ylinopeutta "Viima" PEK2 KP PU2
Lovely Lion Sopivasti Sotkettu "Suttu" PEK-

Kello soi varttia vaille viisi. Siis ihan oikeasti 4.45. Sai miettimään että mitä ihmettä ihminen nyt taas menit tekemään. 

Kuitenkin auto starttasi puoli seitsemän Kankaanpään Tokmannin parkkipaikalta. Suttu eli onnellista elämää häkissään, nosti hieman kuonoa kuullessaan rapinaa mutta jatkoi alta aikayksikön tärkeää tehtäväänsä: nukkumista. Voi kun sen elämäntehtävä olisi kotonakin nukkua, mutta kun ei; pieni tuholainen.

Hetken aikaa juoksuttelin koiria ja lässyttelin kaikille ihanille australianmussukoille. Ilmoitettuja koiria oli 11kpl, joista 9 oli syntynyt samana päivänä kuin Suttu ja loput kaksi oli syntyneet vain pari päivää aikaisemmin.

Ensimmäinen koira kehässä (joka oli samalla ensimmäinen esitettäväni) oli Marikan bluemerleuros Eppu, Sutun kanssa päivälleen saman ikäinen ja samassa kaupungissa syntynyt&asuva Helmivuoren kasvatti. Eppu sai hienon arvostelun sijoittuen luokassa kolmanneksi. Omat kasvattimme veivätkin urosten palkinnot: Sisu PEK1 KP PU1 ja narttujen jälkeen ROP ja RYP3! Kakkoseksi sijoittui Viima myöskin kunniapalkinnolla! Sai olla ylpeä hienon hienoista pojista.

Urosten jälkeen vuorossa oli Suttu ja Pilke (ja kaikki muutkin nartut). Lovely Lion pojat menestyivät Sutunkin edestä, joten Suttu käteltiin ensimmäisenä isosta luokasta pihalle. Esitin yksilökilpailussa Pilken, joka lopuksi sijoittuikin.

Kuva: Marika S.

"Hyvänkokoinen. Takakorkea vaikutelma. Hyvä luusto. Liikkeet ok, tosin hieman kinnerahdas takaa. Korostunut otsapenger. Heikko alaleuka. Hyvä rintakehä. Avoin ja luoksepäästävä." PEK-, Tuomarina Antti Nieminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti