maanantai 29. elokuuta 2016

Porin mätsäri 28.7


Lovely Lion Sopivasti Sotkettu "Suttu" PUN1 BIS3 JH4
Glenhouse's Amazingladyluck "Fixu" PUN-

Pikkuneiti oli ihan messissä alusta alkaen. Hain koiran autolta ja niin hienosti kulkeutui mukana meluisaan parkkihalliin (voi niitä riemun kiljahduksia kun huomasin että päästään oikein kunnolla treenaamaan tuossa melussa työskentelyä kun Suttu on vähän osoittanut olevansa ainakin aavistuksen ääniarka). Kehässä neiti ravasi remmin mitan edellä ja seisoa tapitti kuin mikäkin konkari! Kerrat jolloin Suttu on ollut näyttelyremmissä pystyy laskemaan yhden käden sormilla. Selvästi tullut esiintymisessä äitiinsä, Mantalla tosin kesti muutamakin vuosi tajuta miten kehä otetaan haltuun. Toki pientä epäröintiä ja vilkuilua liikkeessä, ja pientä väistöä havaittavissa kun tuomari tulee kopeloimaan mutta hampaat sai hyvin katsottua eikä varsinaista ongelmaa kopeloinnissakaan - pientä ujonpuoleista väistämistä. 

Fixu on pentujen jälkeen päättänyt taas että tuomarin väistäminen on ok. Ei lätenyt siis karkuun, mutta selkeämmin väisti kuin Suttu, mutta Fixukin saatiin hyvin läpi katsottua ja hampaat näytettyä. Vähän harmittaa kun ennen pentuja se oli todella rohkea. Kuitenkin meni tuomaria ja kehän ulkopuolella olevia innokkaasti katsomaan, joten ei se nyt arkakaan ole. Fixun ehdoton ykköspuoli on sen taito rentoutua kun mitään ei tapahdu: istahdin parkkihallin lattialle ja Fixu kävi viereeni makuulle ja alkoi nukkumaan. Pari kertaa tuli mietittyä saankohan sitä enää liikkeelle.

Mätsäreissä tuli tavattua myös tuttuja: Kennel Bolocaniksen Katia Lunan, Lumin, Lucyn ja Lakun kanssa. Luna ja Lumi ovat siis kasvattejamme, ja Lucy ja Laku sitten Katian kasvatteja. Oli niin ihana nähdä tyttöjä jälleen ja tutustua niiden jälkikasvuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti